Back to overview

Boekhouder

  • Jobs

Takii Europe maakt een sterke groei mee. Om de groei te ondersteunen, wordt een nieuw (ERP) IT systeem (InforM3) geïmplementeerd, zo ook op de afdeling F&A.

De afdeling F&A verzamelt en registreert financiële cijfers om informatie en financiële kengetallen te verstrekken aan de diverse bedrijfsonderdelen en het bijbehorende management over de financiële staat van het bedrijf. Wegens vertrek van een collega op de afdeling F&A zijn wij op zoek naar een fulltime:

Boekhouder

De boekhouder ressorteert onder de manager F&A en werkt samen met twee andere collega’s op de afdeling. Het betreft een functie met veel zelfstandigheid binnen een klein team.

Taken

De boekhouder zal een deel van de financiële administratie uitvoeren, waaronder het bijhouden van dagboeken en grootboekrekeningen aan de hand van financiële bescheiden; het bijhouden van de crediteurenadministratie; het controleren en verwerken van inkomende facturen; het bijhouden van de kas en de creditcardadministratie, en het bijdragen aan het tot stand komen van jaarstukken.

Daarbij zal hij/zij ook een grote bijdrage leveren aan het verder inrichten en in gebruik nemen van het nieuwe IT systeem.

Eisen en competenties

Onze nieuwe medewerker is gemotiveerd, proactief en enthousiast en beschikt over een afgeronde MBO+ of HBO opleiding in een financiële/bedrijfseconomische richting, met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Hij of zij heeft niet alleen ervaring met het werken met ERP systemen, maar vindt het daarnaast ook juist leuk én uitdagend om mee te werken aan een succesvolle implementatie van het nieuwe systeem.

Verder zoeken we de volgende competenties: nauwkeurigheid, geduld, doorzettingsvermogen, collegialiteit, goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, flexibiliteit en de ambitie om met het bedrijf te willen meegroeien. Uitstekende beheersing van Excel.

Aanbod

Werken bij Takii Europe BV betekent werken in een succesvol en groeiend bedrijf. Takii Europe BV biedt een uitdagende functie aan in een internationaal bedrijf waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Goede resultaten en persoonlijk inzet worden beloond met een zeer goede arbeidsvoorwaardenpakket.

Nadere informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Rob van Wersch, manager F&A via rwe@takii.eu of 0297-381233. Stuur uw motivatiebrief en sollicitatie naar Conny Allon, HR manager, op ons hoofdkantoor in de Kwakel, via hr@takii.eu.

Next article

  • Events

Takii at Tuinbouw Relatiedagen Venray 2017

Meet our experts at the Tuinbouw Relatiedagen 28-30 October in Venray, the Netherlands