Back to overview

Laborant Kwaliteitslaboratorium

  • Jobs

Voor onze afdeling Quality Assurance in de Kwakel zijn wij op zoek naar een Laborant.

De afdeling Quality Assurance is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van kwaliteitstesten voor het toetsen van zaad aan markt-, bedrijfs- en wettelijke normen en eisen.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

Laborant Kwaliteitslaboratorium (22,5-37,5 uur)

In de functie draag je zorg voor de uitvoering van kwaliteitstesten voor het toetsen van zaad aan markt-, bedrijfs- en wettelijke normen en eisen, ter vaststelling van (product)kwaliteitsgegevens.

Taken

De taken bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van kiemtoetsen volgens NAL en ISTA protocollen, het beoordelen van de resultaten en het verwerken daarvan in het computer systeem.

Wij vragen

De kandidaat voor deze functie denkt en werkt op MBO niveau, heeft een MBO opleiding gevolgd en/of beschikt over relevante werkervaring en is bereid intern opgeleid te worden. Op de afdeling wordt er gewerkt met een kwaliteit management systeem en ervaring met dergelijke systemen wordt als een pré gezien.

Verdere zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid belangrijke eigenschappen.

Nadere informatie en sollicitatie Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Pascal Claes, manager Seed Supply via pcl@takii.eu of 0297 345 700. Stuur je motivatiebrief en sollicitatie naar Conny Allon, HR manager, via hr@takii.eu.

Next article

  • Blog

BLOG: Sharing is multiplying – Listening is appreciating

"When you truly listen, the rewards are immediate."