Back to overview

Logistiek Planner

  • Jobs

Voor de afdeling Operations zijn wij momenteel op zoek naar een fulltime:

Logistiek Planner

Wat doet een Logistiek Planner?

Als Logistiek Planner draag je zorg voor het inplannen en verwerking van alle opdrachten binnen de afdeling op doelmatige en efficiënte wijze zodat onze orders compleet en tijdig worden afgeleverd aan klanten. De controle, beheer en analyse van het gehele logistieke proces is dus jouw domein. Je gaat korte, middellange en lange termijnplanningen opstellen en de communicatie met alle betrokken afdelingen onderhouden en deze voorzien van correcte informatie. Je stelt rapportages en de bijbehorende analyses op en je rapporteert deze aan relevante partijen. Je bent een kei in het ontwikkelen van processen en doorvoeren van optimalisatie op alle onderdelen. Daarnaast coördineer je en communiceer je over de voorraad transacties van Takii Japan.

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over een HBO opleiding richting Transport of Logistiek of een HBO werk- en denkniveau verkregen door aantoonbare relevante werkervaring met enige jaren ervaring met logistieke processen. Je hebt goede kennis van IT processen en daarnaast goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels. Je kunt moeiteloos uitstekend communiceren op alle niveaus binnen het bedrijf en je vat je verantwoordelijk zeer hoog op. Je stuurt je team resultaatgericht en coachend aan. Verder zien wij graag in jou terug dat je probleemoplossend, proactief, analytisch en accuraat bent.

Werken bij Takii Europe B.V.

Werken bij Takii Europe B.V. is werken bij een goed en financieel solide bedrijf dat een sterke groei doormaakt. Wij bieden een boeiende functie in een internationale setting met ruimte voor eigen initiatief. Initiatief en resultaat worden beloond door een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Takii Europe BV betekent werken in een succesvol en groeiend bedrijf.
Takii Europe BV biedt een uitdagende functie aan in een internationaal bedrijf waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Goede resultaten en persoonlijk inzet worden beloond met een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Informatie en sollicitatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Michel Sengers, Head of Operations EMEA, via email mse@takii.eu of telefoon: 0297345700.

Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) naar Conny Allon, HR Manager EMEA, op ons hoofdkantoor in De Kwakel, via email hr@takii.eu.

Next article

  • Jobs

Site Manager

For our new breeding station in Murcia.