Back to overview

Medewerker Veredeling

  • Jobs

Sinds afgelopen zomer is onze bloemenveredelingsteam verhuisd naar hun nieuwe locatie Hortiparq in Kudelstaart. Daar, op een zeer ruime en moderne veredelingssite, wordt in een enthousiast team van collega’s gewerkt aan het veredelen van bestaande en nieuwe rassen bloemen. Voor deze locatie (HortiparQ, Kudelstaart) zijn wij op zoek naar een fulltime Medewerker Veredeling.

Het onderdeel Research & Development is verantwoordelijk voor het veredelen en ontwikkelen van nieuwe groente- en bloemenrassen. Het subonderdeel Flowers is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de hierbij behorende veredelingsprogramma’s.

Sinds afgelopen zomer is onze bloemenveredelingsteam verhuisd naar hun nieuwe locatie Hortiparq in Kudelstaart. Daar, op een zeer ruime en moderne veredelingssite, wordt in een enthousiast team van collega’s gewerkt aan het veredelen van bestaande en nieuwe rassen bloemen. Voor deze locatie (HortiparQ, Kudelstaart) zijn wij op zoek naar een fulltime:

Medewerker Veredeling

Taken

De medewerker veredeling werkt samen met 2-3 andere medewerkers veredeling. Dit team rapporteert aan de senior medewerker veredeling en de sitemanager. De medewerker veredeling voert ondersteunende veredelingsactiviteiten uit aan de hand van opdrachten van de veredelaars (o.a. het zaaien, verspenen/planten, bestuiven en oogsten) maar je beoordeelt ook de kwalitatieve en kwantitatieve groei van planten en je signaleert ziekten en insecten. Daarnaast voer je administratieve handelingen uit en je beheert de monsters.

Vaardigheden en competenties

• MBO denk en werkniveau
• Langdurig op hoog concentratieniveau kunnen werken
• Doorzettingsvermogen
• Zeer nauwkeurig kunnen werken
• Flexibiliteit
• Goede beheersing Nederlandse taal

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie over deze vacatures? Neem dan contact op met Chris Bothof, sitemanager HortiparQ, telefonisch bereikbaar via 0615028207. Je sollicitatie kun je richten aan Conny Allon, HR manager via cal@takii.eu.

Next article

  • Jobs

Gewasverzorger

Het onderdeel Research & Development is verantwoordelijk voor het veredelen en ontwikkelen van nieuwe groente- en bloemenrassen. Het subonderdeel Flowers is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de hierbij behorende veredelingsprogramma’s. Voor de locatie De Kwakel zijn wij op zoek naar een fulltime Gewasverzorger.