Back to overview

(Senior) Veredelaar(s)

  • Jobs

“Ons doel is het leven van mensen te verrijken met gezond voedsel en mooie bloemen”

Spreekt je dit aan? Wil jij ook deel uit maken van onze enthousiaste bloemen- of groenteveredelingsteams die zich doorlopend bezig houden met het creëren en ontwikkelen van gezond voedsel en mooie bloemen; lees dan verder……….

Wie wij zijn

Takii Europe is een dochteronderneming van het Japanse Takii & Co. Ltd., een van de meest vooraanstaande veredelaars van groente- en siergewassen in de wereld. Vanuit ons hoofdkantoor in De Kwakel bedienen wij naast de Europese markt, ook de markten in het Midden-Oosten, Afrika en Centraal-Azië. Takii Europe heeft veredelingsstations, zaadproductie bedrijven en verkoopkantoren in verschillende landen. Samen zorgen die ervoor dat onze klanten kunnen beschikken over een breed assortiment groente- en sierteeltrassen en goede ondersteuning.

Wat wij doen

Creating tomorrow today’ is de leidende slogan achter onze bedrijfsfilosofie. Hierdoor gedreven creëren, produceren en distribueren wij hoogwaardige rassen en verlenen wij kwalitatief hoogstaande ondersteuning aan onze ketenpartners. Ons credo is dat wij doen wat we beloven.

Wij zoeken

Momenteel zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s voor de afdeling R&D, namelijk een fulltime

Senior Veredelaar Bloemen

(locatie: Kudelstaart)

en een fulltime

Veredelaar Groente

(locatie: de Kwakel)

Wat doet een Senior Veredelaar Bloemen?

De Senior Veredelaar Bloemen gaat in een team met 2 andere veredelaars verschillende veredelingsprogramma’s aansturen op onze nieuwe site in Kudelstaart. Daarbij ben je zelf tevens hoofdverantwoordelijk voor de uitvoering van één of meerdere veredelingsprojecten. In nauw overleg met de manager R&D en de manager marketing and sales ontwikkel je toekomstgerichte producten voor een wereldwijde markt.

Wat doet een Veredelaar Groenten?

De veredelaar groenten werkt in een team met 4 andere veredelaars. Samen met je collega uienveredelaar ontwikkel je specifiek rassen voor de Noord Europese markt. Door selectie in Nederland en test producties op locaties creëer je rassen die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen en die van onze klanten.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat jij een passie hebt voor plantenveredeling en genetica, minimaal over een relevante HBO diploma beschikt, dat je beschikt over meerdere jaren werkervaring (bij voorkeur in zaadgewassen) en dat je analytisch, creatief en gedreven bent. Voor de Senior functie verwachten wij dat je in aantoonbaar staat bent om een team aan te sturen. Voor beide functies is het nodig dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, dat je leuk vindt om te reizen en dat je zowel in teamverband goed kan werken, maar ook zelfstandig. Ervaring met teelt en markten is een must; en je bent bekend (of bent bereid om het te leren) met veredelingssoftware

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Takii Europe BV betekent werken in een succesvol en groeiend bedrijf. Takii Europe BV biedt een uitdagende functie aan in een internationaal bedrijf waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Goede resultaten en persoonlijk inzet worden beloond met een zeer goede arbeidsvoorwaardenpakket.

Informatie en sollicitatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functies, neem dan contact op met Siegfried Lachmann, manager R&D, via sla@takii.eu of telefoon: 06 55593338.

Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) naar Conny Allon, HR Manager, op ons hoofdkantoor in De Kwakel, via hr@takii.eu.

Next article