Back to overview

HR medewerker (groeifunctie HR)

  • Jobs

Een functie waarin je de administratieve processen gaat beheren en uitvoeren.

Momenteel hebben wij een vacature voor een groeifunctie op onze HR afdeling en daarvoor zoeken wij een ambitieuze fulltime:

HR medewerker

(Locatie De Kwakel)

Wat ga je doen?

Het betreft een functie waarin je de administratieve processen gaat beheren en uitvoeren. Je werkt samen met de HR manager aan wie je ook rapporteert. Naast de uitvoering van de HR administratie zul je geleidelijk aan ook een aantal operationele taken van HRM gaan uitvoeren. Je gaat actief meewerken aan recruitment en werving & selectieprocedures en je gaat deelnemen aan een aantal HR projecten. Je hebt contact met managers, medewerkers en sollicitanten binnen en buiten Nederland. Voor medewerkers ben je het aanspreekpunt voor zaken zoals de CAO en interne regelingen. Je adviseert over verzuimbegeleiding en in-, door- en uitstroom. Na verloop van tijd wordt je takenpakket uitgebreid en ga je diverse operationele HR taken uitvoeren. Het bedrijf is groeiende, dus zo ook jouw rol. Je zult steeds meer verantwoordelijkheden op je bord krijgen waardoor je de kans krijgt om je te ontwikkelen binnen het HR vakgebied. Deze rol is een perfecte stap voor een HR professional die zich verder wil gaan ontwikkelen binnen het vakgebied van HR!

Wat verwachten wij van jou?

Om succesvol te zijn als HR Medewerker ben je een zelfstarter en bent je in staat om zelfstandig je verantwoordelijkheden te nemen voor het werk dat je zelf ook ziet liggen. Je wordt blij van uitdagingen. Je hebt je diploma HBO HRM behaald en je hebt ongeveer 1-2 jaar (administratieve) werkervaring opgedaan op een HR afdeling. Goede communicatieve vaardigheden in de Engelse en Nederlandse taal zijn vereist. Je bent een echte regelaar en je bent erg zeer bedreven met Office 365. Je hebt al ervaring met een personeelsinformatiesysteem (het liefst ADP). Je denkt in oplossingen en kansen en bent altijd op zoek naar verbeteringen. Je hebt een professionele en servicegerichte houding.

Wat mag je van ons verwachten?

Dit is een uitstekende kans om jouw carrière als HR vakman/vrouw op te bouwen. We bieden je een uitdagende groeifunctie binnen een professionele, snel groeiende organisatie met een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je gaat eerst de HR administratie uitvoeren en daarna heb je prima doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden binnen het vakgebied van HR. Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden behoren tot het pakket!

Informatie en sollicitatie

Ben jij de HR medewerker die deze groeifunctie een uitdaging vindt? Neem voor meer informatie contact op met Conny Allon, HR Manager EMEA via telefoonnummer 0297345700. Stuur je sollicitatie (motivatie én CV) naar Conny Allon, HR Manager EMEA, op ons hoofdkantoor in De Kwakel, via email cal@takii.eu.

Next article

  • Jobs

Veredelaar Groenten

Je houd je als veredelaar groenten hoofdzakelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe koolrassen.