Back to overview

Zaad Productie Specialist

  • Jobs

Takii is op zoek naar een jonge starter die bij ons komt werken en die tegelijkertijd met enthousiasme en gedrevenheid gedurende drie jaar de opleiding gaat volgen tot Zaad Productie Specialist

“Ons doel is het leven van mensen te verrijken met gezond voedsel en mooie bloemen”

Spreekt je dit aan? Ben jij bijna klaar met je opleiding, of heb je net je HBO (of gelijkwaardig) diploma behaald? Of werk je niet langer dan 3 jaar in een agrarische functie en ben je toe aan het vormgeven van de volgende stap in je carrière?

Als je interesse hebt om deel uit te gaan maken van één van onze toegewijde teams van medewerkers die zich doorlopend bezig houden met het creeren van gezond voedsel en mooie bloemen; en wil je een belangrijke link zijn in de productie van onze zaden; en wil je gaan reizen naar landen in verschillende continenten, lees dan verder……….

Wie wij zijn

Takii Europe is een dochteronderneming van het Japanse Takii & Co. Ltd., een van de meest vooraanstaande veredelaars van groente- en siergewassen in de wereld. Vanuit ons hoofdkantoor in De Kwakel bedienen wij naast de Europese markt, ook de markten in het Midden-Oosten, Afrika en Centraal-Azië. Takii Europe heeft veredelingsstations, zaadproductie bedrijven en verkoopkantoren in verschillende landen. Samen zorgen die ervoor dat onze klanten kunnen beschikken over een breed assortiment groente- en sierteeltrassen en goede ondersteuning.

Wat wij doen

‘Creating tomorrow today’ is de leidende slogan achter onze bedrijfsfilosofie. Hierdoor gedreven creëren, produceren en distribueren wij hoogwaardige rassen en verlenen wij kwalitatief hoogstaande ondersteuning aan onze ketenpartners. Ons credo is dat wij doen wat we beloven. De kernwaarden die wij daarbij hanteren zijn: Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Innovatie en Respect.

Bij Takii Europe zijn we doorlopend op zoek naar proactieve en ambitieuze starters die zich graag in de zaad business willen gaan ontplooien. Momenteel zijn we op zoek naar een jonge starter die bij ons komt werken en die tegelijkertijd met enthousiasme en gedrevenheid gedurende drie jaar de opleiding gaat volgen tot

Zaad Productie Specialist

Training en werk locatie: St. Annaland, Zeeland

Tijdens de opleiding zal de toekomstige Zaad Productie Specialist uitgebreid kennis opdoen van onze diverse producten en het telen ervan in diverse landen; het onderhandelen en omgaan met telers van verschillende nationaliteiten en het opstellen, uitwerken en toepassen van productieplanningen. Hij/zij staat vaak letterlijk in de velden tussen de planten om de planten goed te leren kennen.

Wat doet een Zaad Productie Specialist?

De Zaad Productie Specialist is een belangrijke link tussen onze interne afdelingen en de telers. Hij of zij verdeelt zijn/haar tijd tussen het bedrijf in Zeeland en/of De Kwakel en het reizen naar verschillende landen wereldwijd om de zaadteelt van onze bloemengewassen te coördineren. Als lid van het productieteam stelt hij/zij de vraag- en beschikbaarsheidsplanning op en communiceert dit naar het team. Naast het vinden en het onderhandelen over nieuwe contracten met de telers, bezoekt hij/zij onze teelt locaties en adviseert de telers over zaaien en plant data, gewasverzorging en data over oogst gegevens. Het controleren en selecteren van de gewassen, het verzamelen van data en deze verwerken in onze computersysteem behoren ook tot de werkzaamheden. De Zaad Productie Specialist neemt ook deel aan diverse overlegstructuren.

Zaad Productie Specialist zijn betekent werken in een veelzijdige, internationale functie met een breed scala aan producten binnen een groeiend bedrijf!

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat jij een passie hebt voor planten, (bijna) over een relevante HBO diploma beschikt, en dat je leergierig en gedreven bent. Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, en je bent bereid om na een jaar te reizen. Je kunt goed in een team werken, maar zelfstandig kun je je ook goed redden.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Takii Europe BV betekent werken in een succesvol en groeiend bedrijf.
Takii Europe BV biedt een uitdagende opleiding én functie aan in een internationaal bedrijf waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Goede resultaten en persoonlijk inzet worden beloond met een zeer goede arbeidsvoorwaardenpakket.

Informatie en sollicitatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze opleiding en functie, neem dan contact op met Bram Heijboer, Bedrijfsleider & Zaad Productie Specialist (locatie Zeeland), via email bhe@takii.eu, of telefoon: 0166653460.

Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) naar Conny Allon, HR Manager, op ons hoofdkantoor in De Kwakel, via email cal@takii.eu.

 

Next article

  • News

Sunrich® Sunflowers play an important role in the royal opening of the Van Gogh & Japan exhibition

Sunrich® Sunflowers in the leading role during the opening ceremony!