Whatsapp
Back to overview

Analist Moleculaire Biologie (De Kwakel)

  • Blog

Om de snelle ontwikkelingen binnen het lab te ondersteunen willen wij ons team uitbreiden.

Het moleculaire laboratorium binnen onze R&D afdeling is verantwoordelijk voor het analyseren van DNA-markers voor de veredelingsprogramma’s in Europa. Om de snelle ontwikkelingen binnen het lab te ondersteunen willen wij ons team op de afdeling uitbreiden.

Wij zoeken daarom een fulltime: 

Analist Moleculaire Biologie (deze positie is reeds vervuld)

Wat ga je doen?

Om nieuwe rassen te ontwikkelen selecteren onze veredelaars planten met de beste erfelijke eigenschappen. Door gebruik te maken van DNA-markers kunnen we, d.m.v.
PCR-technologie, screenen voor deze eigenschappen, bijvoorbeeld of een plant resistent is voor bepaalde ziekten. Als moleculair analist ben je verantwoordelijk voor het analyseren en verwerken van de samples die aangevraagd worden door de veredeling. Het hele proces, van aanvraag tot het verzenden van de resultaten behoort tot jouw takenpakket. Hierbij is goede communicatie met de aanvrager een belangrijk onderdeel.

Naast de screening van de samples wordt op het laboratorium continu gewerkt aan verbetering van protocollen en processen waarbij de snelle ontwikkelingen binnen dit vakgebied nauwlettend in de gaten gehouden worden. Tevens zal de afdeling de aankomende tijd blijven groeien en wordt er ruimte gegeven om hier een rol binnen te spelen.

Binnen het laboratorium werk je nauw samen in een klein en hecht team waarbij je rapporteert aan de supervisor van het team.

Wat verwachten wij van jou?

Onze ideale nieuwe collega beschikt minimaal over een afgerond Bachelor (HBO) diploma op het gebied van  Moleculaire Biologie, en heeft 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

De persoon die wij zoeken beschikt verder over een hands-on mentaliteit, uitstekende computer en data management vaardigheden; goede schrijf- en spreekvaardigheden in het Nederlands en Engels en time management vaardigheden. Tot slot is de analist in staat om een nauwkeurige administratie bij te houden en te werken volgens standaard protocollen.

Wij bieden:

Takii Europe BV biedt een uitdagende functie aan in een snelgroeiend en internationaal bedrijf met ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket aan.

Informatie en/of sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Conny Allon,  Head of Human Resources EMEA via 0297-345 700
Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) per email naar Conny Allon,  Head of Human Resources EMEA via hr@takii.eu.

 

Next article