Whatsapp
Back to overview

Financial Controller

  • Blog

Als Financial Controller ben jij degene die bedrijfseconomische analyses maakt en de administratieve organisatie (mede) bewaakt.

Voor ons Europese hoofdkantoor in De Kwakel zijn wij op zoek naar een fulltime, enthousiaste, hands-on:

Financial Controller

(Let op: deze vacature is inmiddels vervuld)

die het team van Finance komt versterken en een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de Finance afdeling. Je rapporteert aan de Head of Finance EMEA.

Als Financial Controller ben jij degene die bedrijfseconomische analyses maakt en de administratieve organisatie (mede) bewaakt. Jij voorziet het Management Team van bruikbare informatie en draagt zorg voor de uitvoering en het bewaken van het financieel beleid. Daarnaast ben je in staat financiële verbeterprojecten op te zetten en uit te voeren.

Taken

  • Voorbereiden van periodieke financiële rapportages en de jaarcijfers
  • Zorgen voor naleving van regelgeving en externe rapportagestandaarden;
  • Maken van analyses naar aanleiding van de vervaardigde rapportages;
  • Verantwoordelijk voor financiële afhandeling inkoop- en teeltcontracten;
  • Opstellen en indienen van de aangiften loon- en omzetbelasting;
  • Verantwoordelijk voor (uitbestede) loonadministratie en eerste contact voor afdeling HR;
  • Bijdrage leveren aan verbeteringen in de administratieve organisatie en de optimalisatie van het recent geïmplementeerde ERP-systeem;
  • Bijdrage leveren aan de ontwikkeling van rapportages ter ondersteuning van het sales team.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat jij over een afgeronde HBO- of WO diploma beschikt, bij voorkeur in accountancy, controlling of finance en dat je minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt. Je bent een kei in het werken met Excel Je hebt ervaring opgedaan met maandafsluitingen en financiële rapportages en applicaties; ervaring met omzetbelasting en loonbelasting beschouwen wij als een pré. Verder zien we graag de volgende competenties en vaardigheden bij je terug: je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig naar resultaat. Daarin ben je betrouwbaar; je hebt een proactieve ondernemende houding en je weet op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatievaardigheden zowel in Nederlands als Engels.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Takii Europe B.V. is werken bij een goed en financieel solide bedrijf dat een sterke groei doormaakt. Wij bieden een boeiende functie in een internationale setting met ruimte voor eigen initiatief. Initiatief en resultaat worden beloond door een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en/of sollicitatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jorg van Tongeren, Head of Finance EMEA, via telefoonnummer 06-13588709.
Deze vacature is inmiddels vervuld.

Next article