Whatsapp
Back to overview

Fysiek Voorraad Beheerder Zaden

  • Blog

voor de afdeling Logistiek, onderdeel van Operations.

Fysiek Voorraad Beheerder Zaden (de Kwakel, NL)

This vacancy has been filled.

Wij zijn op zoek naar een fulltime Fysiek Voorraad Beheerder Zaden voor de afdeling Logistiek, onderdeel van Operations.

De afdeling Logistiek is o.a. verantwoordelijk voor het inpakken en verpakken van zaden, zendingen verzendklaar maken, fysiek onderhoud zaadvoorraden, bemonsteren en controle van zaadvoorraden en verbruiksgoederen, laden en lossen van goederen en zaden.

Wat doet een Fysiek Voorraad Beheerder Zaden?

De Fysieke voorraad beheerder zaden draagt zorg voor het beheer en optimaliseren van de voorraden zodat voorraden in de goede condities liggen, de ruimtes opgeruimd zijn, partijen tijdig bemonsterd zijn, toetsen tijdig uitgevoerd worden, zendingen volgens planning en afspraak klaar staan, werkwijzen en specificaties worden uitgevoerd. Je coördineert en voert voorraadinventarisaties uit van verbruiksmaterialen en zaadvoorraden en je analyseert  voorraadverschillen, stelt de oorzaken vast en rapporteert hierover aan je manager en andere betrokkenen. Het coördineren, begeleiden en uitvoeren van het bemonsteren van zaadvoorraden en de administratieve verwerking hiervan (O.a. kiem, proefveld, ISTA) behoort ook tot je werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou?

Wij vragen een MBO diploma of niveau verkregen door aantoonbare, relevante ervaring en kennis van logistiek voorraadbeheer. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zeer goed. Wij zoeken een collega die zijn/haar werk goed kan organiseren; geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, praktisch ingesteld is, en snel kan schakelen. Je voert je werk accuraat uit en bent een kei in het controleren en administreren van je werk. Je bent ervaren in het werken met logistieke computersystemen en alle op de afdeling aanwezige apparatuur en programma’s. Het kunnen herkennen van de fysieke vorm van zaden is een pré. Je bent in het bezit van het diploma: Bemonstering van zaden (NAKT opleiding) of je bent bereid dit te behalen.  Verder zien we graag collegialiteit en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel bij je terug.

Informatie en sollicitatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Ron Prins, Manager Logistiek, via 06-46324091.
Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) voor 25 november 2019  naar Conny Allon, Head of Human Resources EMEA via email hr@takii.eu.

 

Next article