Whatsapp
Back to overview

Gewasverzorger (Kudelstaart)

  • Blog

Onze gewasverzorgers hebben de zorg voor het telen van onze gewassen.

Momenteel zijn we op zoek naar een fulltime

Gewasverzorger

Locatie: Kudelstaart

Wat doet een Gewasverzorger?

De gewasverzorgers van Takii Europe BV zijn verantwoordelijk voor het telen van de gewassen in de kas zodanig dat zo mooi mogelijke planten worden gekweekt die als showproducten die op beurzen enz. kunnen worden gebruikt of een zo groot mogelijke zaadproductie voor de veredeling wordt bereikt. Onder leiding van onze bedrijfsleider en gewasspecialist voer je de werkzaamheden uit. Dit doe je samen met collega’s, maar vaak ook zelfstandig. Het gaat daarbij om alle teelt aspecten ter ondersteuning van veredelingsproeven en opzetten van showproducten. Je zult daarbij af en toe contact hebben met collega’s van Sales en Marketing. Na het behalen van de spuitlicentie (als je deze nog niet bezit) word je ingewerkt bij het uitvoeren van gewasbescherming, het signaleren van ziekten en insectenplagen en het besproeien met bestrijdingsmiddelen. Je gaat ook de klimaatcomputer (leren) bedienen en algemene kaswerkzaamheden uitvoeren. Je krijgt de mogelijkheid om je heftruck rijbewijs te behalen (als je deze nog niet hebt).

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat je een aantoonbare passie hebt voor planten, een relevant MBO diploma hebt behaald (bijvoorbeeld Teeltmedewerker) en/of ervaring hebt in de teelt van (bij voorkeur) potplanten. Je bent leergierig en gedreven, je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je bent communicatief vaardig. Ook ben je bereid om af en toe een paar uur in het weekend te werken. Je vindt zelfstandig werken leuk, maar met een team werken gaat je zeker ook heel goed af.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Takii Europe BV betekent werken in een succesvol en groeiend bedrijf. Takii Europe BV biedt een uitdagende functie én opleiding aan in een internationaal bedrijf waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Goede resultaten en persoonlijk inzet worden beloond met een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Informatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Jelle van der Haak, senior veredelaar via telefoon  06 82 509 344 of 0297 345 700

Sollicitatie

Stuur je sollicitatie naar onze HR manager Conny Allon via email hr@takii.eu

Next article