Whatsapp
Back to overview

Medewerker Expeditie/Zaadverpakken

  • Blog

Momenteel zijn wij op zoek naar een fulltime Medewerker Expeditie/Zaadverpakken

Medewerker Expeditie/Zaadverpakken (reeds vervuld)

Momenteel zijn wij op zoek naar een fulltime Medewerker Expeditie/Zaadverpakken voor de afdeling Logistiek, onderdeel van Operations.

Wat doet een Medewerker Expeditie/Zaadverpakken?

De afdeling Logistiek is o.a. verantwoordelijk voor het inpakken en verpakken van zaden, zendingen verzendklaar maken, fysiek onderhoud zaadvoorraden, bemonsteren en controle van zaadvoorraden en verbruiksgoederen, laden en lossen van goederen en zaden.
Als Medewerker Expeditie/Zaadverpakken draag je zorg voor de juiste verpakking van de zaden; je beheert de gebruikte labels (ontwerpen, filen, toewijzen; je houdt de administratie bij. Je werkt samen met andere collega’s aan verschillende verpakkingsmachines. Je stelt deze in en houdt de machine bij met vullen en leeghalen. Kleine onderhoudswerkzaamheden en problemen oplossen behoort ook tot je taken. Je neemt monsters van de zaad partijen; signaleert afwijkingen en doet voorstellen voor oplossingen en je onderhoudt zelf de voorraad van materialen. Je werkt samen in een team met 7 collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

Wij vragen een MBO diploma of niveau verkregen door aantoonbare, relevante ervaring; ervaring in een logistieke functie, en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Wij zoeken een collega die zijn/haar werk goed kan organiseren; geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, praktisch ingesteld is, en snel kan schakelen. Het werken met zaden vraagt om een hoge mate van accuratesse, cijfermatig inzicht, en ervaring/affiniteit met verpakkingsmachines. Doordat de afdeling steeds verder aan het automatiseren en mechaniseren is, vragen wij van onze nieuwe collega dat hij/zij vaardig is met het werken met computerprogramma’s en computerprogramma’s en mee gaat denken in het verbeteren van de werkprocessen.

Informatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Ron Prins, Manager Logistiek, via 0297-345700.

Sollicitatie

Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) voor 20 februari 2020 naar Conny Allon, Head of Human Resources EMEA op ons hoofdkantoor in De Kwakel, via email hr@takii.eu.

Next article