Back to overview

Medewerker Expeditie-Zaadverpakken- Zaadschoning

  • Jobs

De afdeling Expeditie is o.a. verantwoordelijk voor het inpakken en verpakken van zaden...

Momenteel zijn wij op zoek naar een fulltime

Medewerker Expeditie-Zaadverpakken- Zaadschoning

voor de afdeling Operations

De afdeling Expeditie is o.a. verantwoordelijk voor het inpakken en verpakken van zaden, zendingen verzendklaar maken, fysiek onderhoud zaadvoorraden, bemonsteren en controle van zaadvoorraden en verbruiksgoederen, laden en lossen van goederen en zaden.

De afdeling Zaadschoning is verantwoordelijk voor het schonen en opwaarderen van zaden zodat gestelde eisen m.b.t. gewenste kwaliteit en opbrengst bereikt worden.

Wat doet een Medewerker Expeditie-Zaadverpakken-Zaadschoning?

Je zult je werkweek verdelen over twee afdelingen.

Op de afdeling Expeditie draag je zorg voor de juiste verpakking van de zaden; je beheert de gebruikte labels (ontwerpen, filen, toewijzen); je houdt de administratie bij en stelt de machines in of zo nodig bij. Je neemt monsters van de zaad partijen; signaleert afwijkingen en doet voorstellen voor oplossingen en je onderhoudt zelf de voorraad van materialen. Je werkt samen in een team met 7 collega’s.

Op de afdeling Zaadschoning draag je zorg voor het schonen en opwaarderen van zaden  d.m.v. diverse methoden en aanwezige machines en apparatuur; je hebt overleg met de manager Operations en opdrachtgevers over de haalbaarheid van de gestelde afleverdatum en de prioriteiten; je houdt de administratie bij en stelt de machines in of zo nodig bij. Je zoekt de juiste zaadpartijen in het magazijn en transporteert deze m.b.v. een reachtruck en je neemt monsters t.b.v. kwaliteitslaboratorium en eigen bepalingen, t.w. visuele beoordeling. Je werkt samen met 2 collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

Wij vragen een MBO diploma of niveau verkregen door aantoonbare, relevante ervaring; ervaring in een logistieke functie, en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Indien je de fysieke vorm van zaden kunt herkennen, is dat een grote plus!  Verder kun je je  werk goed organiseren; je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent praktisch ingesteld en je kunt snel schakelen. Het werken met zaden vraagt om een hoge mate van nauwkeurigheid, cijfermatig inzicht, en ervaring/affiniteit met logistieke computersystemen.  Doordat de afdeling steeds verder aan het automatiseren en mechaniseren is, vragen wij van onze nieuwe collega dat hij/zij vaardig is met het werken met.

Sollicitatie

Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) naar Conny Allon via email hr@takii.eu.

Informatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Ron Prins, Manager Logistiek, via 0646324091.

Next article