Whatsapp
Back to overview

Medewerker Expeditie-Zaadverpakken- Zaadschoning

  • Blog

De afdeling Expeditie is o.a. verantwoordelijk voor het inpakken en verpakken van zaden...

Wil jij samen met ons het leven van mensen verrijken met gezond voedsel en mooie bloemen?

 

Voor onze afdeling Operations zijn wij op zoek naar een fulltime

Medewerker Expeditie Zaadverpakken & Zaadschoning

De afdeling expeditie is verantwoordelijk voor het inpakken en verpakken van zaden, zendingen verzendklaar maken en het fysieke onderhoud van de zaadvoorraden. Ook het bemonsteren en controleren van zaadvoorraden en verbruiksgoederen en het laden en lossen van goederen/zaden valt onder de werkzaamheden binnen deze afdeling.

De subafdeling Zaadschoning is verantwoordelijk voor het schoonmaken en behandelen van zaden. Hierbij wordt rekening gehouden met de wetgeving en wensen van klanten.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Op de afdeling Expeditie draag je zorg voor het goed in- en bijstellen van machines, zodat de zaden correct verpakt worden. Je beheert de gebruikte labels (ontwerpen, filen, toewijzen) en houdt administratie bij. Verder neem je monsters van de zaad partijen, signaleer je afwijkingen en doet voorstellen voor oplossingen. Daarbij onderhoud je zelf de voorraad van de materialen. Je werkt samen met 7 andere collega’s.

Op de subafdeling Zaadschoning draag je zorg voor het schonen en opwaarderen van zaden. Hiervoor gebruik je verscheidende machines en apparatuur. Je zoekt de juiste zaadpartijen in het magazijn en transporteert deze via een reachtruck naar de desbetreffende schoningsmachine. Gedurende de dag neem je monsters voor je eigen visuele beoordeling en voor het kwaliteitslaboratorium. Je hebt regelmatig overleg met de manager Operations en opdrachtgevers over de haalbaarheid van de gestelde afleverdatum en de prioriteiten. Verder houd je administratie bij en stel je tevens machines in of bij. Je komt terecht in een klein, maar vaardig team van 2 collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

Wij vragen een MBO-diploma, bij voorkeur richting Logistiek, aangevuld met enkele jaren relevante ervaring in een logistieke of groene functie. Je hebt een redelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Onze afdelingen zijn steeds verder aan het automatiseren en mechaniseren, waardoor technisch inzicht van groot belang is. Een kleine storing aan een machine kun jij zelf verhelpen. Het werken met zaden vraagt om een hoge mate van nauwkeurigheid en affiniteit met logistieke computersystemen. Je werkt secuur, zodat de kwaliteit van onze zaden altijd bewaakt wordt. Verder ben je assertief, waardoor je knelpunten ziet en gerichte oplossingen aandraagt. Bovendien heb je er handigheid in je werk zo efficiënt mogelijk in te richten en kun je snel schakelen. Weet jij al één en ander van groenten- en bloemenzaden af, dan is dat een pré!

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Takii Europe BV betekent werken in een succesvol en groeiend bedrijf. Tonen van initiatief wordt op prijs gesteld. Binnen onze organisatie is er dan ook voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Goede resultaten en persoonlijk inzet worden beloond met een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatie

Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) naar Conny Allon, Head of
Human Resources EMEA via email hr@takii.eu.

Next article