Whatsapp
Back to overview

Voorraadbeheerder Groentezaden

  • Blog

This vacancy has been filled

Voor onze vestiging in De Kwakel zij we op zoek naar een fulltime, enthousiaste: 

Voorraadbeheerder Groentezaden

die het team van Supply Planning verder komt versterken en de komende jaren komt vormgeven. Je rapporteert aan de Operations Manager EMEA.

De Voorraadbeheerder draagt zorg voor het beheer en optimaliseren van de toekomstige en actuele voorraden groentezaden, zodat verkoopbinnendienst deze kan toewijzen aan verkooporders. Verder fungeert de Voorraadbeheerder als aanspreekpunt voor de afdeling Verkoopbinnendienst, Quality Assurance en Operations over de planning en voortgang van de zaadverwerkingsprocessen.

Taken

Wij zoeken een collega die van aanpakken weet en die verstand heeft van het beheren van voorraden op korte en middellange termijn om de beschikbaarheid van de zaden te garanderen. Je hebt dagelijks contact met andere afdelingen en het hoofdkantoor in Japan over het afroepen van de voorraden. Je beheert en bewaakt de voorraadbewegingen nauwgezet. Je initieert acties en geeft verbeteringen aan. ken van correcties. Je geeft ondersteuning aan het team van de Verkoopdienst bij het toewijzen van de voorraden.

Wij vragen

Je beschikt over een HBO opleiding in een logistieke richting en/of een HBO werk- en denkniveau verkregen door aantoonbare relevante werkervaring. Daarnaast heb je 3-5 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over daadkracht, overtuigingskracht, en vasthoudendheid. Dit alles op een klant- en mensgerichte manier. Je bent te kenmerken als een persoon die continu op zoek is naar verbetering. Door je spin-in-de-web positie moet je beschikken over een goed inlevingsvermogen in de werkzaamheden en belangen van verschillende afdelingen; goede communicatieve vaardigheden (in het Nederlands en het Engels) en om in staat te zijn problemen bespreekbaar te maken met diverse collega’s van diverse afdelingen. We implementeren momenteel een nieuwe ERP systeem en daaraan zul je inhoudelijk een bijdrage leveren.

Kortom: het betreft dus een dynamische functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid!

Informatie en sollicitatie

Stuur je sollicitatie (motivatie én CV) naar Conny Allon, HR Manager EMEA, op ons hoofdkantoor in De Kwakel, via email cal@takii.eu.

Next article