Whatsapp
Back to overview

Assistent Site Manager/Gewasverzorger (De Kwakel)

  • Blog

Op onze afdeling Research & Development vindt het ontwikkelen van nieuwe groente- en bloemenrassen plaats. Op de R&D locatie De Kwakel zijn wij op zoek naar een:

 

Assistent Site Manager/Gewasverzorger

Locatie: De Kwakel

DEZE VACATURE IS VERVULD

De Taken

De afdeling Research & Development is verantwoordelijk voor het veredelen en ontwikkelen van nieuwe groente- en bloemenrassen door middel van het uitvoeren van verschillende veredelingsprogramma’s. Het team van gewasverzorgers dragen zorg voor de uitvoering van  ondersteunende veredelingsactiviteiten in de kassen en op het veld. Op locatie de Kwakel vindt de veredeling in groenten plaats, zowel in kassen als op velden.

De assistent site manager/gewasverzorger ondersteunt de site manager in het coördineren van de werkzaamheden op de site als bij het verzorgen van de site zelf. Daarnaast werkt de assistent site manager/gewasverzorger ook mee in het team van gewasverzorgers. Deze werkzaamheden worden zowel zelfstandig als in teamverband uitgevoerd. Het gaat daarbij om alle teelt aspecten ter ondersteuning van veredelingsproeven zoals het uitvoeren van gewasbescherming, het signaleren van ziekten en insectenplagen, het besproeien met bestrijdingsmiddelen, de klimaatcomputer bedienen en algemene kas- en veldwerkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat je een aantoonbare passie hebt voor planten, een relevant MBO diploma hebt behaald (bijvoorbeeld Teeltmedewerker) en/of ervaring hebt in de tuin- en akkerbouw en je hebt een aantal jaren aantoonbare ervaring in het succesvol
aansturen van een team. Je bent leergierig en gedreven,  je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je bent communicatief vaardig. Ook ben je bereid om af en toe een paar uur in het weekend te werken.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren?

Stuur je sollicitatie (CV + motivatie) naar onze HR manager Conny Allon
via email hr@takii.eu.

Informatie?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Mohammed Aissi, site manager, via 06 650 261 904 of stuur hem een mail mai@takii.eu.

 

 

Next article