Whatsapp
Back to overview

Assistent Site Manager/Gewasverzorger (Kudelstaart)

  • Blog

Op onze afdeling Research & Development vindt het ontwikkelen van nieuwe groente- en bloemenrassen plaats. Op de R&D locatie Kudelstaart zijn wij op zoek naar een fulltime:

 

Assistent Site Manager/Gewasverzorger

Locatie: Kudelstaart

Wat doet een Gewasverzorger?

DEZE VACATURE IS VERVULD

De gewasverzorgers van Takii Europe BV zijn verantwoordelijk voor het telen van de gewassen in de kas zodanig dat zo mooi mogelijke planten worden gekweekt voor de veredelingsproeven, voor een zo groot mogelijke zaadproductie voor veredeling, of als showproducten die op beurzen enz. kunnen worden gebruikt . Op locatie Kudelstaart vindt de veredeling in bloemen plaats.

Wat doet een Assistent sitemanager?

De assistent site manager/gewasverzorger ondersteunt de R&D manager Bloemen in het coördineren van de werkzaamheden op de site als bij het verzorgen van de site zelf. Daarnaast werkt de assistent site manager/gewasverzorger ook mee als gewasverzorger. Deze werkzaamheden worden zowel zelfstandig als in teamverband uitgevoerd. Het gaat daarbij om alle teelt aspecten ter ondersteuning van veredelingsproeven en het opzetten van showproducten. Je zult daarbij af en toe contact hebben met collega’s van Sales en Marketing.

Na het behalen van de spuitlicentie (als je deze nog niet bezit) word je ingewerkt bij het uitvoeren van gewasbescherming, het signaleren van ziekten en insectenplagen en het besproeien met bestrijdingsmiddelen. Je gaat ook de klimaatcomputer (leren) bedienen en algemene kaswerkzaamheden uitvoeren. Je krijgt de mogelijkheid om je heftruck rijbewijs te behalen (als je deze nog niet hebt).

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat je een aantoonbare passie hebt voor planten, een relevant MBO diploma hebt behaald (bijvoorbeeld Teeltmedewerker) en/of ervaring hebt in de teelt van (bij voorkeur) potplanten. Je bent leergierig en gedreven,  je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je bent communicatief vaardig. Ook ben je bereid om af en toe een paar uur in het weekend te werken. Je vindt zelfstandig werken leuk, maar met een team werken gaat je zeker ook heel goed af.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie (CV + motivatie) naar de HR manager Conny Allon via email hr@takii.eu.

Informatie?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jelle van der Haak, R&D manager Flowers via 06 682 509 344 of stuur hem een mail: jha@takii.eu.

Next article