Whatsapp
Back to overview

Commercieel Medewerker Binnendienst

  • Blog

De Commercieel Medewerker Binnendienst draagt zorg voor het controleren en boeken van verkooporders

This vacancy has been filled

Takii Europe B.V. is op zoek naar een Fulltime:

Commercieel Medewerker Binnendienst

De Commercieel Medewerker Binnendienst draagt zorg voor het controleren en boeken van verkooporders, toewijzen van partijen en het afstemmen van transport en documenten, alsmede het onderhouden van communicatie met afnemers in binnen- en buitenland, ter ondersteuning van de afdeling Verkoop, zodanig dat mede daardoor de verkoopdoelstellingen worden verwezenlijkt.

Taken

Je gaat de inkomende orders verwerken in ons IT systeem; je geeft ondersteuning aan de afdeling Sales en aan klanten over de meest voorkomende vragen en/of problemen; je hebt afstemming met de afdeling Seed Supply en Operations over de aanvoer en beschikbaarheid van zaad en je zorgt voor een tijdige en juiste aanlevering van relevante informatie naar klanten en collega’s van de relevante afdelingen.

Wij vragen

Je beschikt over een MBO+ of HBO-opleiding en/of gelijkwaardig werk- en denkniveau verkregen door aantoonbare relevante werkervaring (3-5 jaar), bij voorkeur opgedaan in de land- of tuinbouwsector (maar dit is niet persé noodzakelijk). Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je beschikt over zeer goede computervaardigheden. Verder zien we graag de volgende competenties bij je terug: je bent proactief, klantgericht, flexibel, zelfstandig, stressbestendig en communicatief vaardig.

Wij bieden

Takii Europe B.V. biedt een uitdagende functie aan in een snelgroeiend en internationaal bedrijf met ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket aan.

Informatie en/of sollicitatie

Voor meer informatie over de functie ben je welkom om contact op te nemen met Miranda Langejans, Manager Customer Service via 0297345700. Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) per email naar Conny Allon, Head of Human Resources via hr@takii.eu.

 

 

 

Next article