Whatsapp
Back to overview

Marketing & Communicatie Stagiaire

  • Blog

Een uitdagende en leerzame stage waarbij je veel praktijkervaring opdoet

Voor onze vestiging in De Kwakel zijn wij  per september 2019 op zoek naar een 

HBO Marketing & Communicatie STAGIAIRE

This vacancy is now closed

Voor 16 – 20 weken in de periode september 2019 tot februari 2020

Wat ga je doen?

Je gaat ondersteuning geven bij het beheer van onze website en social media; het maken van rapportages uit o.a. Google Analytics, Hotjar en Hootsuite; het creëren van content voor on- en offline kanalen; het bedenken, organiseren en uitvoeren van activiteiten; het meewerken aan evenementen en beurzen en het opzetten en beheren van de Marketing- & Content kalender. Kortom, dit is een dynamische en leerzame werkervaringsplaats voor een derdejaars HBO student.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent enthousiast, gedreven en creatief. Je denkt in mogelijkheden en kansen. Duidelijk en uitnodigend communiceren is jouw tweede natuur. Naast de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal uitstekend zowel in woord als geschrift. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig zeer goed werken. Ervaring met het werken in Adobe Creative Suite applicaties, met name Photoshop en/of Illustrator is zeker een pré!

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende en leerzame stage waarbij je veel praktijkervaring opdoet. Je maakt kennis met een boeiende sector en veel verschillende culturen. Uiteraard wordt je inzet beloond met een stagevergoeding.

Informatie en sollicitatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Friederike van der Boon, Branding & Communicatie Specialist, via telefoon: 06-27 28 73 43. Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) naar Conny Allon, Head of Human Resources, op ons hoofdkantoor in De Kwakel, via email hr@takii.eu.

Next article