Whatsapp
Back to overview

Teamleider Supply Planning

  • Blog

Takii is aan het groeien en we zijn doorlopend onze processen aan het verbeteren. Als Teamleider Supply Planning heb je hier een belangrijke rol in. Jij kent dit als geen ander, want jij voelt je snel thuis in de wereld van voorraadbeheer en logistiek! Wil jij je carrière naar een hoger niveau tillen in een leidinggevende rol? Word jij hier als geboren leider al enthousiast van, maar wil jij óók graag je handen uit de mouwen steken? Dan is dit écht een vacature voor jou!

THIS VACANCY HAS BEEN FILLED

Wij zijn op zoek naar een fulltime

Teamleider Supply Planning

Locatie De Kwakel

De teamleider geeft leiding aan het Supply Planning team en draagt zorg voor het optimaal functioneren en door ontwikkelen van de functies van het team. Hij/zij werkt zelf ook mee aan een productgroep en draagt zorgt voor het beheer en optimaliseren van de toekomstige en actuele voorraden. De Teamleider Supply Planning rapporteert aan de Head of Operations EMEA.

Wat verwachten van jou?

Wij verwachten van jou dat je op een integraal en coachende wijze leiding geeft aan het Supply Planning Team waarbij je de vaardigheden van individuele teamleden en de samenwerking binnen het team vergroot. Je bouwt bruggen met andere afdelingen binnen de organisatie in Nederland maar ook met Takii Japan door deel te nemen aan diverse relevante overlegstructuren. Daarnaast zorg je voor het ontwikkelen van de gegevensvoorziening en rapportage voor eigen team en andere afdelingen en je stemt regelmatig af met de afdeling Verkoop en Internationale Sales Desk van Takii Japan over de (toekomstige) beschikbaarheden, aanvoer en fytosanitaire aangelegenheden.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een voorraadplanning op korte en middellange termijn gebaseerd op markteisen, producteigenschappen en fytosanitaire regelgeving. Je beheert en bewaakt de voorraadbewegingen nauwgezet. Je initieert acties en geeft verbeteringen aan. Je geeft ondersteuning aan het team van de Verkoopdienst bij het toewijzen van de voorraden.

Verder werk je mee aan het optimaliseren van de IT-systemen.

Wij vragen van jou: 
Een HBO opleiding richting supply chain of logistiek en daarnaast meerdere jaren ervaring in een gelijkwaardige rol. Je bent te kenmerken als een persoon die continu op zoek is naar verbetering. Door je spin-in-de-web positie moet je beschikken over een goed inlevingsvermogen in de werkzaamheden en belangen van verschillende afdelingen; over goede communicatieve vaardigheden (in het Nederlands en het Engels) en je bent in staat om problemen bespreekbaar te maken met diverse collega’s van diverse afdelingen. Je hebt ervaring met het plannen en uitvoeren van logistieke processen met behulp van ondersteunende IT-systemen/programma’s.  Verder zien we graag analytische vaardigheden en besluitvaardigheid bij je terug.

Wat mag je van ons verwachten?
Werken bij Takii Europe BV betekent werken in een succesvol en groeiend bedrijf.
Takii Europe BV biedt een uitdagende functie aan in een internationaal bedrijf waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Goede resultaten en persoonlijk inzet worden beloond met een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatie

Stuur je sollicitatie (motivatie én CV) naar Conny Allon, Head of Human Resources EMEA, via email hr@takii.eu.

Informatie

Voor informatie over deze functie ben je welkom om te bellen met Michel Sengers, Head of Operations EMEA via 0297 345700.

Next article