Whatsapp
Back to overview

Research Analist Fytopatholoog

  • Blog

Als Research Analist Fytopatholoog ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle resistentie toetsen in kool en ui in het lab en op het veld; en diagnostiek in alle gewassen die Takii Europe veredelt.

Sorry, this vacancy has been filled

Momenteel zijn wij voor de afdeling R&D op zoek naar een fulltime:

Research Analist Fytopatholoog

(Locatie De Kwakel)

Wat doet een Research Analist Fytopatholoog?

Als Research Analist Fytopatholoog ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle resistentie toetsen in kool en ui in het lab en op het veld; en diagnostiek in alle gewassen die Takii Europe veredelt. Deze activiteiten omvatten o.a. onderhoud van planten, schimmels en bacteria, het doen van observaties, verwerken van resultaten en het rapporteren aan de veredelaren. Je werkt in een eigen lab en bent onderdeel van een klein team van specialisten binnen de afdeling R&D. Daarbij werk je ook mee aan het ontwikkelen van verbeterde protocollen om de betrouwbaarheid en efficiency van de toetsen te verbeteren.

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over minimaal een HBO diploma, richting plantenfytopathologie; en hebt met voorkeur meerderde jaren werkervaring.
Je beschikt over organiseertalent, kwaliteitsgerichtheid en vakmanschap; en je hebt het vermogen om zelfstandig te werken. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is gewenst.

Werken bij Takii Europe B.V.

Werken bij Takii Europe B.V. is werken bij een goed en financieel solide bedrijf dat een sterke groei doormaakt. Wij bieden een boeiende functie in een internationale setting met ruimte voor eigen initiatief. Initiatief en resultaat worden beloond door een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Siegfried Lachmann, Manager R&D, via email sla@takii.eu of telefoon: +31 (0) 6 52406511.

Stuur je sollicitatie naar Conny Allon, HR Manager EMEA, via email hr@takii.eu

Next article