Whatsapp
Back to overview

Veredelaar Groenten

  • Blog

Je houd je als veredelaar groenten hoofdzakelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe koolrassen.

Momenteel zijn wij voor de afdeling R&D op zoek naar een fulltime:

Veredelaar Groenten

(Locatie De Kwakel)

Wat ga je doen?

Je houd je als veredelaar groenten hoofdzakelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe koolrassen. Na een gedegen inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de veredelingsactiviteiten in het veredelingsprogramma sluitkool. Daarbij analyseer en verwerk je onderzoeksgegevens van in- en externe proeven. Je onderhoud intensief contact met collega’s van R&D en van andere afdelingen (Productmanagement, Verkoop, Productie etc.) binnen Takii, zowel in Nederland als internationaal. Als veredelaar reis je internationaal met als doel het bezoeken van de selectievelden in Europa (met name in Hongarije).

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een afgeronde studie (HBO, WO) met specialisatie plantenveredeling; ook studierichtingen zoals bijvoorbeeld planten fysiologie of fytopathologie zijn mogelijk. Je hebt een affiniteit met veldproeven en kennis van de teelt van groenten. Een pré is dat je beschikt over kennis van veredeling van plantaardige gewassen, bij voorkeur van groenten. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal zeer goed. Beheersing van de Duitse of Franse taal zou een plus zijn. We zien graag verder dat je innovatief en creatief, bent, methodisch en accuraat en gestructureerd. Je bent in staat om kennis om te zetten in productinnovatie en je communiceert soepel op verschillende niveaus.

Werken bij Takii Europe B.V.

Werken bij Takii Europe B.V. is werken bij een goed en financieel solide bedrijf dat een sterke groei doormaakt. Wij bieden een boeiende functie in een internationale setting met ruimte voor eigen initiatief. Initiatief en resultaat worden beloond door een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie, neem dan contact op met Siegfried Lachmann, Manager R&D, via email sla@takii.eu of telefoon: +31 (0) 6 524 06 511.

Stuur je sollicitatie voor 25 januari 2019 naar Conny Allon, HR Manager EMEA, via email hr@takii.eu.

Next article